Selecteer een pagina

Heeft u grip op de Wwft?

De Wwft is aangescherpt en dat gaat gevolgen hebben voor alle kantoren. Nog in 2018 krijgt u te maken met extra administratieve lasten. Onder andere het cliëntonderzoek zal voor alle cliënten opnieuw moeten worden gedaan. Volgens de minister van Financiën gaat dat twee uur per dossier kosten.

Hoe staat uw eigen kantoor er eigenlijk voor? Is de Wwft correct doorgevoerd? Voldoet u aan de aangescherpte eisen? Bent u benieuwd? Doe dan mee! Het invullen van de scan duurt 5 tot 10 minuten. 

Goed om te weten: de vragen uit de scan zijn door toezichthouder Bureau Financieel Toezicht gecontroleerd en goed bevonden.

Direct inzicht

Het resultaat van de scan geeft u direct inzicht in risico’s rond WWFT.

Handige tips

Aan het eind van de scan krijgt u per onderdeel direct een aantal handige aanbevelingen. Zo kunt u direct aan de slag met verbeteringen.

Voor wie?

De scan is speciaal ontwikkeld voor administratiekantoren. U heeft geen technische kennis nodig om de scan in te kunnen vullen.

Van NOAB

Bewustkantoor.nl en Wwftscan.nl zijn NOAB-initiatieven. NOAB helpt kantoren met cursussen, ICT-ondersteuning en white papers om Wwft-compliance en informatiebeveiliging goed in te richten.

Share This